| Zemunci | |
|
Author | Message |
---|
Spook Admin

Number of posts : 1080 Age : 26 Lokacija : Dobaya City Registration date : 2007-05-30
 | Subject: Zemunci Sat Jul 21, 2007 4:28 pm | |
| ja sam umro od smeha kad sam procitao sve ovo !! _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |
Spook Admin

Number of posts : 1080 Age : 26 Lokacija : Dobaya City Registration date : 2007-05-30
 | Subject: Re: Zemunci Sat Jul 21, 2007 4:29 pm | |
| MUNZE KONZA – VAISTINU KONZA
Zašto u Zemunu nikad ne pada kiša ? Zato što ne sme.
Zašto u Zemunu nikad ne pada sneg? Jer bi ga izgazili.
Zašto u Zemunu sija sunce ? Pa mora brate mora !!!
Kako Zemunac izjavljuje sauchešce ? Mis'im, tuga brate....
Kako Zemunac izjavljuje sauchešce ? Zasu, brate..
Kako se pozdravljaju Zemunci ? Zemunac A: Munze konza! Zemunac B: Vaistinu konza!
Kako se zove himna Zemuna ? Mi smo Zemunci, bole nas ku*ci!
Šta kaže Zemunac kad mu ne pali auto ? Ispoštuj me bre brate.
Kako se Zemunac javlja na telefon ? Znaèi halo !!!
Kako se Zemunac moli Bogu ? Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti !
Zemunac i Surèinac u kolima. Ko vozi ? Pandur.
Kako Zemunac zove psa\? Znachi, dodji ’vamo !
Zašto su Zemuncu po trenerci ispisani brojevi ? Zato što na njoj piše „Loto“.
Kako Zemunac peva „Lane moje“ ? Lane moje ovo ono...
Srecu se dva Zemunca : Znachi, brate, 'de si ti, nema te, ne vidjam te, 5 dana, 10 dana... Ma pusti, bio sam kod ortaka, parastos, znaš brate... aaaa, Grchka, ima se, može se...
Dolazi Zemunac kod ortaka na Božic i ortak mu kaže : Hristos se rodi, A ovaj njemu : U brate chestitam, ka' ceš da chastiš!"
Dva Zemunca sede u Domu zdravlja i chekaju. Prilazi im sestra i pita: Jeste li vi za EKG ? Ne, mi smo za SRS!!!
Job interview u Zemunu. Šef : Koliko imate od škole ? Zemunac : Pa, jedno 200 - 300 metara, brate...
Dolazi Zemunac u trafiku. Zemunac : Tebra, imaš papirne maramice ? Prodavac : Imam samo "Paloma". Zemunac : Pa loma mi i treba!
Ej brate, vidi bre ovaj oglas u novinama : Policija traži muškarca dvadesetih godina, obrijane glave, koji ide po parkovima nocu i siluje žene. Pa šta brate? Pa da se javim, možda placaju dobru lovu ?
Zemun. Ulazi tip u kafic i narudjuje kafu sa mlekom. Konobar klimne glavom i taman da krene, chovek se predomisli i kaže : Ma ne moraš da stavljaš mleko, necu da te maltretiram..... I konobar ce onako duboko, zemunski : Ma koga bre ti da maltretiraš?!?!?!
Prichaju dva Zemunca : Brate, ajmo danas na bazen ! Necu brate, vlada kolera. Ma koji bre Vlada Kolera, nemoj da mu ja malo jebem mater!
Dolazi Zemunac kod frizera i traži da ga ošiša na tarzanku, Pita frizerka : Kako želite ? Odgovara Zemunac : Sa strane mi skini, gore nemoj da ti jebem mater!
Uchi Zemunac papagaja da pricha : Reci, šta je !!! Papagaj cuti. Ajde reci, šta je !!!! Papagaj opet ništa. Alo bre, reci šta je !!!! I papagaj najzad progovori : Šta je ? Šta je ? Šta bre ti meni šta je, a!!!!!!!!!
Prichaju Zemunac i njegova keva... Kevo rikno Comi !!! Pa šta je bilo ??? Ma ša ti meni šta je bilo ?!?!?
Prichaju dva Zemunca... E brate, bio sam na jednoj žurci, bilo je puuuno dobrih riba! Jednoj sam prišao! I šta je bilo ? Šta ti meni, šta je bilo ?!?!?
Mali Zemunac dolazi iz škole. Mali Zemunac : Kevoooo ! Kevooooooooo !!!! Kevo bre !!! Keva: Cao, sine ! Šta je bilo ? Mali Zemunac : Ma... Ma, š'a bre ti meni š'a je bilo, breeee !!!??? A ?
Uchi tata sina, naravno Zemunci, matematiku... Imaš, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve... Sin ga prekine : Ko mi, bre, uzme ?!?
Šetaju cale i sin Zemunci centrom, naravno, Zemuna, Mali vidi veliko M na Mc Donald's-u. Sin : Cale, š'a je ono veliko M na onoj zgradi ? Cale : M kao Munze, slinavi!
Zemunac : Slinavi, kako je bilo u školi danas ? Mali Zemunac : Extra cale ! Nikad se nisam bolje proveo... Zemunac: Stvarno ? Do jaja slinavi! I kad ideš sutra u školu ? Mali Zemunac : Koju školu ?
Uchiteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku : Marice, ajde ti : koliko je 2+2 ? 4, uchiteljice ! Bravo ! A 3+3 ? 6!!! Odlichno Marice ! A koliko jeeee.... 3+2 ?? Mmmmmm.... 5 !!!! Odlichno, Marice !!! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uchiteljica : Po...pobogu, dete, šta si to uradio ???!!!! Mali Zemunac: Morao sam, brate... Previše je znala !
Zemunac i Sindi Kraford prežive težak brodolom i dospeju na pusto ostrvo. Posle nekog vremena oni se kresnu. Sutradan se Sindi budi i ugleda Zemunca utuchenog i snuždenog. Pa šta ti je ? - upita ga ona. Ma ništa. Jesam li ja bila loša sinoc? Ma tebra, bila si super ! Daj onda da ti pomognem da se oraspoložiš. Šta treba da uradim ? Dobro, evo obuci moju Loto trenerku. Ona obuche. Sad obuj moju dvojku. Ona obuje. I stavi moju kajlu. Ona stavi kajlu. Pridje joj Zemunac, stavi joj ruku na rame i kaže : E, tebra, tebra, jebo' te, kar'o sam Sindi Kraford !
Sedi mudrac pored reke i gleda u daljinu. Dolazi Zemunac i pita ga : E cale, jedino ti možeš da mi pomogneš da rešim dilemu. Ti imaš dosta iskustva, godina, mudrosti... Reci mi – šta je smisao života ? Na to ce mudrac : Vidiš sinko... to ti je ova reka... Zemunac : Aj' ne seri, ja mislio zezanje, kola, pichke, alkohol... Mudrac : Uuu jeee, a ja mislio reka !
Zemunac na Lidu uchi klinca da pliva.... Posle prvog zaveslaja, mali pochne da se davi.... Izvuche ga iz vode, stavi mu one mišice na naduvavanje.... Medjutim, opet ista pricha....prvi zaveslaj i mali ponovo pochne da se davi.... Stavi mu i onaj šlauf oko pojasa, opet ga ubaci u vodu.... ali opet ista pricha.... Tek jedan lik vikne iz kafica na obali : Brate, skini mu kajlu!!!
Š’a ima b’ate ? Bio na bazenu, b’ate... Izbacili me, b’ate... Š’o, b’ate ? Piš’o sam malo u bazen, b’ate... Svi pišaju, b’ate... Al’ ne sa skakaonice, b’ate !
Vratio se Zemunac iz inostranstva i pochinje da pricha ortacima svoje avanture : Šta æe prvo, nego da je kres’o... Navatam ti ja strankinju, kurvu, uzmem da je jebem, i jebem ti ja, jebem, jebem, a ona ce : Ah, ah, dipr, dipr (deeper, deeper)..... I ? – pitaju ortaci... A Zemunac ce : Brate, kad sam dnopr !!! _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |
[BuLLS]Meda Desetar (lvl1)

Number of posts : 34 Registration date : 2007-07-13
 | Subject: Re: Zemunci Sun Jul 22, 2007 3:19 am | |
| Sta imas protiv zemunaca ???  |
|
 | |
bullet Head Admin, General JSO

Number of posts : 1377 Age : 27 Lokacija : Novi Beograd -- BLOKOVI Registration date : 2007-05-30
 | Subject: Re: Zemunci Sun Jul 22, 2007 5:11 am | |
| |
|
 | |
Spook Admin

| Subject: Re: Zemunci Sun Jul 22, 2007 7:20 pm | |
| hehe... _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |
gazda16 Admin

Number of posts : 292 Age : 27 Registration date : 2007-06-03
 | Subject: Re: Zemunci Mon Jul 23, 2007 3:35 am | |
| znaci vic za vas likovi Dosao CrnoGorac da se zaposli i pita kolika ce plata da mu bude kaze dirktor 300 eura a posle i 500 i kaze CrnoGorac dobro dodju posle !  nije neki ali meni se svidja a vi ga ocenite  |
|
 | |

Number of posts : 1377 Age : 27 Lokacija : Novi Beograd -- BLOKOVI Registration date : 2007-05-30
 | Subject: Re: Zemunci Mon Jul 23, 2007 3:43 am | |
| |
|
 | |
gazda16 Admin

Number of posts : 292 Age : 27 Registration date : 2007-06-03
 | Subject: Re: Zemunci Mon Jul 23, 2007 5:04 am | |
| znaci sorry brate za avatar ali sam takav jbg! a za crnogorca zbunjen sam bio a i pospan tako da ne znam sto pricam ! ali sve u svemu si lik volim takve sto se sprdaju  ZzZzZ laq nocj i jos jednom sorry bullet  |
|
 | |
PSYCHO Psy, The Najveci!

Number of posts : 253 Registration date : 2007-06-01
 | Subject: Re: Zemunci Mon Jul 23, 2007 5:52 am | |
| sta se izvinjavas ovom GAYu |
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Mon Jul 23, 2007 9:15 am | |
| |
|
 | |
Spook Admin

| Subject: Re: Zemunci Tue Jul 24, 2007 1:30 am | |
| majmune IDI SPAVAJ !! mator lozi se na tebe ,pazi se opasan je !! _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Tue Jul 24, 2007 1:41 am | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Tue Jul 24, 2007 2:50 am | |
| E vama je stvarno do jaja a kad vec idete u saobracajnu jel znate zdravkovica(91) |
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Tue Jul 24, 2007 2:56 am | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Tue Jul 24, 2007 3:45 am | |
| |
|
 | |
Spook Admin

| Subject: Re: Zemunci Tue Jul 24, 2007 11:28 am | |
| ma jok , vidis da samo misli o organima !! mislim ne drogira se on .... njega je komp poremetio !! _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Mon Jul 30, 2007 12:57 am | |
| - Spook wrote:
- ma jok , vidis da samo misli o organima !! mislim ne drogira se on .... njega je komp poremetio !!
Kako je pametan, spuk poljubio bi te u tu tvoju kosu al postim! |
|
 | |
Spook Admin

| Subject: Re: Zemunci Mon Jul 30, 2007 1:12 pm | |
| hahah,svaka ti cast !! _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |
BraIn_DaMaGe Admin

Number of posts : 232 Registration date : 2007-06-09
 | Subject: Re: Zemunci Wed Aug 15, 2007 1:26 am | |
| vidimo se prvog septembra ispred saobracajne!  _________________ WeLcOmETo[YaMaIcA!]HaVeAnIcEhOlYdAy
|
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Wed Aug 15, 2007 4:16 am | |
| Vidimo se i ranije, tj kad spuk bude imao Popravni... |
|
 | |
Spook Admin

| Subject: Re: Zemunci Wed Aug 15, 2007 2:18 pm | |
| ti ugovaras da se vidimo a on nama ustvari sprema peglu... _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |

| |
 | |
Spook Admin

| Subject: Re: Zemunci Wed Aug 15, 2007 9:22 pm | |
| pa tebe ce da gaze !!  A JA CU DA GLEDAM HAHAH _________________ no color will make sense after you were gone but if you were to stay now i'd love to see the world in black and white
|
|
 | |

| Subject: Re: Zemunci Wed Aug 15, 2007 9:26 pm | |
| Neces gledati, prvo ce tebi ochi da izvade, a dok ti vade ochi, ja bezim  |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: Zemunci  | |
| |
|
 | |
| Zemunci | |
|